У Тихому океані чотири людини прожили майже місяць на човні після катастрофи біля берегів Папуа-Нової Гвінеї.

Після корабельної аварії вдалося вижити 12-річній дівчинці, 20-річнному хлопцю, жінці і чоловіку. Вони на переверненому човні вони дрейфували і подолали близько 2 тисяч кілометрів.

Спершу на кораблі їх було 12, вони планували відсвяткувати Різдво на острові Картерет, і тому вирушили туди ще 22 грудня 2019, проте потім їх очікувала жахлива катастрофа.
Про це передає видання Solomon Star News.

За словами одного з врятованих Домініка Сталл, після того, як судно перевернулося, кілька людей потонули. Решті вдалося полагодити корабель, але були й інші жертви, коли вони пливли у віддалених водах у владі потужних океанських течій.

Ми нічого не могли зробити з їх трупами, ми просто повинні були відпустити їх в море. Одна пара померла, залишився тільки їх немовля. Я тримав його, але потім помер і він - сказав чоловік

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ті що вижили після корабельної аварії (Фото: solomonstarnews.com)

Подробиці події він розповідати не бажає.

Пили вони дощову воду, а харчувалися кокосами які знаходили у воді. Найгіршим було те, що кілька риболовних суден проходили повз них, не помічаючи. Але на щастя для них, 23 січня їх побачили та забрали аж у Новій Каледонії.

Ті, хто вижили пройшли лікування від зневоднення. Зараз їх виписали.

Корабельна аварія в Тихому океані (Фото: solomonstarnews.com)

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус на елітному лайнері Diamond Princess підхопили ще декілька десятків людей

Як повідомляв портал "Знай.ua", що берегова лінія Нідерландів потерпає від підйому рівня моря.

Також "Знай.ua" писав, що в Італії виявлено поховання воєначальника, древня гробниця показала історію до появи Риму