На днях дружина принца Гаррі Меган Маркл опублікувала унікальний відеоролик, який раніше Букінгемський палац заборонив будь-де показувати, а тим паче оприлюднювати.

Про це повідомляє видання The Sun.

Як відомо, ще в минулому році герцогиня Сассекська стала першою монаршою персоною, яка виступила в ролі гостьового редактора всесвітньо відомого модного глянцю — Vogue. Тоді Маркл зайнялася підготовкою вересневого випуску.

А днями з'ясувалося, що в рамках творчого співробітництва Меган Маркл і головний редактор британського Vogue Едвард Еннінфул тоді навіть записали унікальний відеоролик, який Букінгемський палац заборонив демонструвати.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Royal Navy
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Royal Navy

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Однак тепер, коли принц Гаррі і Меган переїхали в Канаду з сином Арчі та зреклися своїх королівських обов'язків, вона оприлюднила цей ролик.

На відео показано як Меган та Еннінфул обговорюють різні проблеми, зокрема свою зайнятість. А потім і взагалі Меган надягла і видала гостю блискучі капелюшки і дудочки для вечірки. Потім вони почали обговорювати те, як було б чудово виділити жінок, що здійснюють зміни в цьому світі.

Наразі ж деякі інсайдери заявили, що причина показу відео "є частиною плану Меган повернути контроль над своїм іміджем".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета ІІ попросила принца Гаррі і Меган Маркл про останню послугу

Як повідомляв портал Знай.ua, над принцом Гаррі знущаються через нову "роботу".

Також Знай.ua писав як виглядає нове життя колишніх герцогів Сассекських Меган Маркл та принца Гаррі.