У центрі Берліна зафіксовано стрілянину. Одна людина загинула, четверо поранені. Озброєним зловмисникам вдалося втекти з місця злочину, поліція оголосила підозрюваних у розшук.

Інцидент стався у районі Кройцберг біля спортивного і концертно залу "Темподром", де мало відбутися турецьке комедійне шоу. В поліції не повідомляють, чи пов'язана стрілянина з цим публічним заходом.

Поліція встановила кордон навколо місця злочину, усіх відвідувачів зали для заходів евакуювали. Навколишні території були ретельно перевіреними правоохоронцями, але учасників інциденту знайти не вдалося.

Поліцейський кордон навколо місця стрілянини в центрі Берліна

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

В поліції повідомляють, що не володіють інформацією про причини стрілянини і мотиви її учасників.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Техаському університеті сталася стрілянина, є загиблі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві на скандальному будівництві розстріляли людей: "Орудує кримінал", побоїще потрапило на відео.

Також "Знай.ua" писав про стрілянину біля ФСБ на Луб'янці у Москві: усі версії інциденту та подробиці про особистість винуватця.