В одному з елітних московських барів дівчина померла на конкурсі з поїдання тістечок.

Ведучий шоу програми в барі вирішив влаштувати "цікавий" конкурс, де потрібно було трьом учасникам з'їсти якнайбільшу кількість тістечок, що знаходилися у них на тарілках. Щоб обійти суперниць, дівчина почала намагатися з'їсти відразу кілька штук.

Ймовірно, вона вдавилася. Вже після конкурсу москвичка почала задихатися і впала на підлогу. До неї підбігли інші відвідувачі закладу, проте допомогти не змогли. "Швидка" констатувала смерть.

Був конкурс, їли печиво. Після конкурсу вони з подругою почали спілкуватися і їй різко стало погано. Вона впала і все. Їй почали робити штучне дихання і викликали швидку... Вона прийшла в бар із друзями. Вони постійно тут сидять. Її покликали в бар друзі - розповів Олександр, адміністратор бару, де сталася трагедія

За словами чоловіка, пізніше з'ясувалося, що загибла страждала на хворобу серця. За словами очевидців, вона перед конкурсом вживала алкоголь.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишній гітарист та один з засновників радянської та білоруської музичної групи "Ляпіс Трубецькой" пішов з життя.

Також "Знай.ua" писав, що відомий британський актор, який прославився у фільмі "Няня Макфі", неочікувано пішов з життя