У Перу внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автобус з фанатами еквадорського футбольного клубу "Барселона" впав у прірву. 8 людей загинуло, 30 осіб поранено з ушкодженнями різної тяжкості.

Про це повідомляє видання La Republica.

Автокатастрофа в Перу, загинули фанати Барселони

За попередніми даними, водій автобуса компанії Divino Niño порушив швидкість і не впорався з керування, унаслідок чого транспортний засіб упав у прірву з висоти у 15 метрів.

Автобус з фанатами "Барселони" їхав на матч улюбленого футбольного клубу у столиці Перу Лімі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Керівництво клубу вже висловило співчуття рідним і близьким загинувших вболівальників.

"Барселона" футбольний клуб з міста Гуаякіль, Еквадор, 14-разовий чемпіон країни. Команда програла матч з перуанською командою "Спортінг Крістал" з рахунком 2:1. Гра відбувалась у рамках престижного міжнародного чемпіонату Кубок Лібертадорес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Росії 8 українців загинули у ДТП, перші кадри з місця НП.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ДТП з Кулебою отримала неочікувану розв'язку: копи пояснили, що чекає на ймовірного винуватця.

Також "Знай.ua" писав про місиво з 11 автівок: пекельна аварія на трасі "Одеса-Київ" приголомшила Україну, трагічне відео.