У Москві водіїв громадського транспорту закликали повідомляти диспетчерів про те, що у салоні знаходяться особи китайської національності. А зумовлено це тим, що наразі по всьому світі бушує смертельний коронавірус, епіцентром якого є Китай.

Пишуть іноземні ЗМІ.

Варто зауважити, що на днях у мережі оприлюднили фотографію листа начальника Єдиного диспетчерського центру "Мосміськтрансу" Василя Уварова, у якому йшлося про те, що під час перебування в салоні китайців, водіям необхідно зв'язатися з диспетчером, який повинен викликати за вказаною адресою наряд поліції. Причиною таких заходів названо "коронавірус".

Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел
Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел

Однак, наразі в прес-службі "Мосміськтрансу" заявили, що лише частина інформації в цьому листі є правдива. Відтак, мова йде про те, що водіям і дійсно потрібно повідомляти про китайців у салоні, адже ці дані є важливими для медиків, які ведуть статистку. Щоправда, про поліцейських, яких мали викликати на місце, у прес-службі не згадали.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Фотографія листа

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", наче у секретній лабораторії, що відбувається на борту літака, який евакуював українців з Китаю

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції