У Росії працівників Бюро судово-медичної експертизи унікально привітали з Днем захисника Вітчизни. Відтак, робітникам влаштували "пекельний" стриптиз, який підняв персоналу не лише настрій.

Про це повідомляє іноземні ЗМІ.

Відтак, як відзначається, "спекотне" привітання працівників моргу відбулося у Петербурзі. Саме там в загальній кімнаті для відпочинку персоналу і вилізла з коробки дівчина, яка спочатку виконала гарячий танець, а потім і зовсім роздягнулася та показала усім свої груди.

Фото з місця події

Водночас стриптизерка не обмежилася одними лише танцями, та із задоволенням "пострибала" на колінцях в одного з гостей, який в цей час мацав її груди.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Окрім цього, завідувач відділу судово-медичних експертиз трупів Віктор Василенко поділився, що таке привітання йому дуже сподобалося та й дівчина була симпатичною.

Watch video!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, киянина розстріляли у тренажерному залі, замішаний помічник депутата.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що жінку, яка заморила голодом однорічного сина, "пробачив" суд.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Київщині нелюди викинули в річку "живий" мішок