Нещодавно Росію сколихнула історія хлопчика, якого мати і вітчим ставили на гречку в покарання. І все б нічого, але дитина так довго стояла на крупі, що вона буквально проросла в його колінах. Тепер історія отримала завершення – Омський районний суд виніс обвинувальний вирок росіянці Аліні Юмашевій та її співмешканцю Сергію Казакову за те, що знущалися з дитини. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, за рішенням суду, мати відправиться в колонію загального режиму на 1,5 року, чоловік — на 4,5 року. Пару звинуватили в невиконанні батьківських обов'язків, катуванні і навмисному заподіянні шкоди здоров'ю дитини. Під час суду горе-мати заявила, що вперше схвалила покарання гречкою для сина, коли він не повернувся з прогулянки і його довелося шукати з поліцією. За словами Юмашевої, дитина тоді стояла на крупі не більше пів години, і у неї не було ран або крові. Другий раз хлопчик стояв колінами на гречці в покарання за те, що крав гроші у батьків.

Знущання над дитиною, скрін з відео
Знущання над дитиною, скрін з відео

Про знущання з хлопчика стало відомо в грудні минулого року. Він сам розповів про це сусідам, а ті вже викликали відповідні служби. Тоді і з'ясувалося, що вітчим ставив дитину на гречку часто і надовго, так що крупа вросла в шкіру. Рятувати малюка довелося хірургам. А от мати схвалювала такі покарання, більш того, вона цинічно заявила, що сама спробувала постояти на гречці і їй було не боляче.

Нагадаємо, киянина розстріляли в тренажерному залі, замішаний помічник депутата.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що киянку, яка заморила голодом однорічного сина, "пробачив" суд.

Також портал "Знай.ua" писав, що вбивцю сестри Ноздровської відпустили на волю.