Надзвичайний випадок стався у Великій Британії. Саме там до місцевого подружжя наглянув зловмисник, який намагався "обчистити" їх помешкання, однак не вдало - 102-річний пенсіонер завадив цьому.

Про це повідомляє іноземне видання Daily Star.

Як відзначається, інцидент трапився у місті Лінкольн, куди до будинку 102-річного пенсіонера та його 97-річної дружини й завітав невідомий. Спершу чоловік заявив, що хоче перевірити освітлення, щоправда, таке прохання насторожило пенсіонера і той відмовився пускати його до помешкання.

Фото подружжя

Тоді зловмисник силою відчинив двері, щоб прорватися у дім та вдарив пенсіонера, але той не розгубився і завдав кількох ударів у відповідь. Під час бійки Джон отримав поранення руки. Після цього грабіжник втік. Наразі його розшукують.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що днями в мережі заявилося відео, яке м'яко кажучи, підірвало Інтернет. Відтак, на ньому дві пенсіонерки, які одягнені у футболки із зображення президента Росії, висловлюють свою любов щодо Володимира Путіна.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом озвірілий чиновник "прокатав" журналістів на капоті.

Також Знай. ua писав, що у Запоріжжі син розправився з батьками і поліз у петлю, сусіди не вірять.