У Вітебську, Республіка Білорусь чоловік найняв таксі, щоб воно наздогнало і обігнало маршрутку, щоб змогти вдарити водія кулаком в обличчя

Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

Чоловік очікував на зупинці маршрутне таксі, яке, за його підрахунками, мусило його забрати і відвезти за місто. Коли маршрутка, на яку він очікував, не зупинилась на зупинці, чоловіка опанувала лють. Скерований нею він зупинив таксі та попросив водія перегнати маршрутку і висадити його на наступній зупинці. На ній він зайшов у транспортний засіб і вдарив водія маршрутки в обличчя кулаком.

Постраждалий не розгубився і викликав правоохоронців. Міліція приїхала швидко і затримала порушника спокою. Він пояснив співробітникам міліції, що він дуже розізлився на водія, який не підібрав на його зупинці. Саме тому він дозволив собі таку агресивну поведінку.

Чоловік наздогнав маршрутку, щоб ударити водія
Чоловік наздогнав маршрутку, щоб ударити водія

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В одній із кишень нападника правоохоронці знайшли марихуану. Офіційний представник УСК по області повідомила громаду, що в маршруті мікроавтобуса офіційно немає зупинки, на якій очікував маршрутку герой цієї новини. Одним словом, чоловік не мав підстав злитись на водія маршрутки, тим більше не мав підстав бити його.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше фанат Путіна відхопив по повній у київській маршрутці, добалакався: "Ср*а нація".

Як повідомляв портал "Знай.ua", біля Ocean Plaza маршрутка провалилася в окріп, пасажири ледь не зварилися заживо: відео від першої особи.

Також "Знай.ua" писав, що на Миколаївщині маршрутник влаштував Формулу-1 просто на дорозі: “Ну і що з того”.