22 лютого вітер у Санкт-Петербурзі посилився до 25-28 метрів у секунду. Оскільки перед цим Фінський залив розлився внаслідок сильних опадів, ліси навколо нього - стоять затоплені. Саме такою ситуацію скористався житель Санкт-Петербургу, одягнув костюм для серфінгу, взяв доску та вирушив ловити хвилі, які досягали 2,5–3,5 метри у висоту.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Серфінг у Фінській затоці
Серфінг у Фінській затоці

Його авантюра вдалась - у мережі можна подивитись відео, на якому видно дошку, хвилі і ялини, біля яких пропливає серфер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хоча така ситуація допомогла любителям цього спорту насолодитись ним, розлив заливу і великий вітер є небезпечними, адже вода могла дійти і до самого міста. Саме тому влада Санкт-Петербургу вирішила закрити дамбу на ніч, щоб запобгіти паводку. Окрім того, сильний вітер повиривав дерева, позбивав штукатурку і навіть поранив одну жінку. Їй в переніссі влетів шматок фанери, підхоплений вітром, та розсік його. Жінка звернулась до лікарів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше австралійські Кардашьян показали гарячий серфінг.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Одесі "ловлять хвилю" серфери з усієї України, захоплюючі кадри.

Також "Знай.ua" писав про серфінг у смокінгу: гарячий вчитель математики став улюбленцем мережі.