У Росії сталося жорстоке вбивство, яке ймовірно пов'язане з смертельним коронавірусом. Відтак, від рук зловмисника помер китаєць, у якого запідозрили інфікування цією хворобою.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Відтак, як відзначається, вбивство сталося у Курській області. Саме там мешканця КНР, який був робітником однієї із взуттєвих фабрик та прибув до Росії разом з 42 співвітчизниками-колегами незадовго до Нового року, госпіталізували до місцевого стаціонару з підозрою на коронавірус. Однак пізніше з'ясувалося, що то був звичайний грип, та після чотирьох днів лікування його виписали.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Щоправда, вже через деякий час його знайшли вбитим. Наразі невідомо, що стало причиною смерті – це встановлюють правоохоронці. За інформацією з різних джерел, злочин не був пов'язаний зі спалахом коронавірусу, а стався на грунті можливої ксенофобії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Романенко розповів, як влада обманюватиме українців - не коронавірус, а просто ГРВІ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", врахувавши італійський досвід, Пальчевский дав поради українцям в розпал коронавірусу - закриті школи, скасовані матчі та обмеження транспорту.

Також "Знай.ua" писав, що коронавірус спричинив масову істерію, натовп довелося втихомирювати.