Австралійка Яррака Бейлс опублікувала в своєму фейсбуці відео, на якому її дев'ятирічний син Квейд плаче через цькування в школі і благає "дати йому ножа", щоб він зміг вчинити самогубство.

За словами матері, у дитини вже була спроба суїциду через цькування у школі. Однолітки знущаються з Квейда через його низький зріст. Як відомо, хлопець має нанізм – непропорційну карликовість.

Ось що робить буллінг. Ми втомилися боротися з цим кожен чортів день нашого життя. Можете, будь ласка, виховувати своїх дітей? – заявила Бейлс і опублікувала ролик у соціальних мережах

На GoFundMe зібрали понад 470 тисяч доларів (близько 30 мільйонів рублів) на поїздку КВЕД в Діснейленд і на допомогу іншим дітям, які зазнали Буллінг. Австралійські регбісти запросили його вивести на поле команду «всіх зірок» - і стримали обіцянку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знімок, який нібито доводить, що Квейдену 18 років Фото @quadosss

Проте користувачі соцмережі стверджували, що Квейдену 18 років і записавши ролик він вирішив просто набрати популярності та коштів. Як докази приводили фото і відео, де хлопчик тримає в руках пачку грошей, одягнений в одяг дорогих брендів або позує зі знаменитостями. Користувачі також прикріплювали посилання на його акторський профіль, хоча там зазначено, що хлопчикові 8 років, і він не має акторської досвіду.

Насправді ж точна дата народження Квейда невідома, в Insider вивчили знімки з прихованих постів в фейсбуці матері хлопчика Ярракі і прийшли до висновку, що він народився в грудні 2010 року. У виданні зазначають, що, судячи з фото, в 2011 році він відзначив перший день народження, а сьомий - в 2017 році. У Твіттері опублікували приховані з Фейсбуку і вилучені з Інстаграма фото, де помітно, що в 2011 році Квейда був ще немовлям.

У 2015 році Квейда разом з матір'ю з'являвся на австралійському каналі Studio 10, де Яррака розповідала про кампанію по боротьбі зі стигмою дварфізма. У ролику було зазначено, що на той момент Квейдену було чотири роки, і хлопчик на відео відповідає віку. Якби він був повнолітнім актором, то в сюжеті йому повинно бути близько 13 років.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вчені дали пояснення якого кольору небо насправді