В українки в Італії попередньо діагностували коронавірус. Тепер наявність коронавірусу повинно бути підтверджено Римським інститутом Спалланзани.

Перший випадок зараження коронавірусом зафіксований серед українців в Італії. Про це повідомляють італійські видання. Жінка, у якої попередньо діагностували коронавірус проживає в Кампанії, вона звернулася у лікарню зі скаргами на погане самопочуття.

коронавірус в Китаї, фото: gettyimages
коронавірус в Китаї, фото: gettyimages

"Перший випадок коронавірусу в Кампанії….Дівчина, яка кілька днів відчувала себе погано, вчора відправилася в лікарню Сан-Лука-ді-Валло-делла-Лукания, де її піддали тесту для вірусу Ковид-19, який вже дав позитивний результат у лікарні Котуньо в Неаполі: Наявність Коронавіруса повинно бути підтверджено Римським інститутом Спалланзани. Всі ті, хто вступав у контакт з дівчиною, перш за все сім'я, яка супроводжувала її в лікарню, були поміщені в карантин", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всі ті, хто контактував з жінкою, а це в першу чергу її сім'я, були поміщені на карантин. Тестування на небезпечний вірус проводилося у лікарні Котуньо в Неаполі. Тепер очікується остаточне підтвердження від Римського інституту Спалланзани.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

коронавірус у Китаї, фото: gettyimages
коронавірус у Китаї, фото: gettyimages

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Комаровський описав найгірший сценарій поширення коронавірусу в Україні

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції