Пасажира з патронами в кишені пропустили через пункт огляду в аеропорту Шереметьєво. Така інформація з'явилася у мережі. Виявляється, пасажир спокійно пройшов перевірку і лише перед самою посадкою у нього виявили небезпечний багаж.

"Олексій Т. спокійно пройшов первинну перевірку, здав багаж і тільки перед самою посадкою — в зоні передпольотного контролю — співробітники аеропорту виявили у нього патрони. Тут же викликали наряд", - йдеться у повідомленні.

Аеропорт Шереметьєво, скріншот з відео
Аеропорт Шереметьєво, скріншот з відео

Повідомляється, що пасажир правоохоронним органам пояснив ситуацію наступним чином: він начебто патрони знайшов випадково під час прогулянки в лісі та хотів віддати їх своєму батькові-мисливцю, але забув.

Зазначається, що в результаті на "забудькуватого" пасажира склали протокол. В аеропорту наразі проводять службову перевірку.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше