Папа Римський Франциск захворів після зустрічі з прихожанами в Італії та заявив, що повернеться до роботи пізніше, коли піде на поправку. Припускається, що 83-річний понтифік міг заразитися смертельним коронавірусом, який бушує в Китаї.

Про це повідомляє іноземне видання Associated Press.

Відтак, як відзначається, Папа Римський скасував заплановану месу зі священнослужителями в Римі через нездужання після зустрічі з прихожанами. Так, всього за благословенням Папи, яке відбулося напередодні, прийшли 12 тисяч людей, частина з яких могла бути хвора на коронавірус. Однак, це не завадило понтифіку, як зазвичай, цілувати присутніх на площі Святого Петра і знизував їм руки.

Папа Римський, фото: Getty Images
Папа Римський, фото: Getty Images

Після ж цієї зустрічі, за словами, самого Франциска, він відчув "слабке нездужання", а тому повернеться до виконання запланованої роботи пізніше. До слова, наразі в Італії зафіксовано понад 400 випадків зараження коронавірусів та 11 людей вже пішли з життя.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще