В путінських збройних формуваннях відбуваються дивні події. Іноді, їх неможливо пояснити. Так, Росгвардія вирішила закупити для своїх авто наклейки "на Берлін". Всі покупки було здійснено за програмою державних закупівель.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з російських видань.

За інформацією журналістів, наклейку вписали до державного контракту на обслуговування службового автотранспорту Управління Росгвардії по Новосибірській області. Наклейки з написом "На Берлін" планують закупити до 9 травня для своїх службових автомобілів.

Росгвардія, фото: u-news.com.ua
Росгвардія, фото: u-news.com.ua

Журналісти виявили наклейки у переліку запасних частин і аксесуарів в технічній документації до аукціону на обслуговування автомобілів та спецтехніки служби. Аукціон було оголошено управлінням 28 лютого, початкова ціна контракту становить 800 000 рублів (293 244 гривень).

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Додаток до документації містить список і максимальну ціну запчастин і матеріалів, які можуть використовуватися під час техобслуговування. Наклейка до 9 травня "На Берлін" повинна коштувати не дорожче 436 рублів (приблизно 160 гривень), зазначено в документації аукціону.

Кошторис закупівель Росгвардії, скріншот: u-news.com.ua
Кошторис закупівель Росгвардії, скріншот: u-news.com.ua

Згідно з документами, підрядник Росгвардії повинен буде обслуговувати декілька десятків моделей автотранспорту. Крім вантажного транспорту і спецтехніки національної гвардії, в переліку є і легкові автомобілі. Серед них журналісти виявили й автомобілі німецьких марок: наприклад, пікап Volkswagen 2H Amarok і мінівен Volkswagen Multivan. Досить дивне рішення. Ось такий гумор виходить у російських силовиків.

Окрім наклейки "На Берлін" у переліку аксесуарів фахівці Росгвардії вказали також наклейку з прапором і гербом Росії і написом " Пропускать везде", а також наклейка зі знаком туфельки в червоному трикутнику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Росія займає друге місце в світі за чисельністю армії, кожен 57-ий — силовик.

Як повідомляв Знай.uа у Путіна розсмішили весь світ новим законом, такого абсурду не бачили давно: соцмережі плачуть від сміху.

Знай.uа писав, "Балувався" кокаїном: відомий боксер зламав ніс гвардійцю Росії, деталі.