З'явилася інформація, що в Польщі, в селі Пинчин, в місцевому продуктовому магазині стався досить безглуздий випадок з озброєним грабіжником. Відеоролик з невдалим пограбуванням з'явився на просторах мережі.

Так, в магазин увірвався озброєний грабіжник в масці, який, в результаті, пішов з порожніми руками. Безстрашна жінка-продавець відбилася за допомогою швабри та мокрої ганчірки від чоловіка у чорній балаклаві з пістолетом.

В результаті, горе-грабіжнику не вдалося викрасти жодної копійки з каси, і він швидко ретировав з продуктового магазину без "зеленої" здобичі в кишенях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські поліцейські затримали грабіжника, який в під'їзді напав на 94-річного старого і вкрав у нього сумку, в якій були 12 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", київський суддя відпустив групу грабіжників, які під час злочинів катували дітей і пенсіонерів.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розшукують чотирьох чоловіків, які промишляють крадіжками в кафе та інших громадських закладах.