В містечку Падака, штат Кентукі, США, грабіжник зробив невдалу спробу вкрасти гроші й сам опинився під прицілом пістолета.

Грабіжник увірвався в готель в масці та з пістолетом. Він направив його на працівницю готелю і сказав, судячи з відео, віддати йому гроші з каси. Жінка забарилася, але все-таки витягла гроші, кинула їх вимагачеві та дала йому пакет, щоб він зібрав гроші.

Поки злочинець складав гроші в пакет, він відклав убік пістолет. Смілива жінка скористалася ситуацією, схопила зброю і направила її на грабіжника. Злодій злякався, залишив гроші й кинувся навтьоки. Він повернувся і спробував відібрати у жінки пістолет, але вона йому не дозволила.

Грабіжника швидко знайшли поліцейські - це 26-річний місцевий житель Кору Філліпс, він ніде не працює. Його будуть судити.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Кору Філліпс

Нагадаємо, раніше вкрав бритву і валізу: запорожець відмотаєте термін за смішний злочин.

Також Знай.uа писав, що у Києві ввічливий іноземець пограбував дівчину з коляскою.

Ще Портал Знай.иа повідомляв, як убезпечити себе від шахраїв: ці правила врятують ваші гроші на картці.