Коронавірус SARS-CoV-2 лякає людей по всьому світу, і Литва не є виключенням. Житель міста Антакальніс дуже боявся коронавірусу, а тому не пропускав новин і рекомендацій лікарів як вберегти себе від нього. Коли він запідозрив, що у його дружини коронавірус - закрив її у ванній кімнаті.

Жінка викликала поліцію, яка оперативно приїхала на місце подій. Поліціянти поспілкувались із чоловіком і з’ясували обставини справи.

Так, дружина, повернувшись додому з роботи, розповіла своєму чоловіку, що вона зустрічалась із громадянами Китаю, які повернулись із поїздки в Італію. Знаючи, що як Італія, так і Китай є країнами, в яких надзвичайно динамічно розгортається ця хвороба, чоловік злякався. Він зателефонував на гарячу медичну лінію, щоб отримати фахові вказівки, як потрібно діяти в цій ситуації.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

По телефону, чоловіку порадили ізолювати дружину. Переляканий чоловік подумав, що саме закривання дружини у ванній кімнаті є тією ізоляцією, про яку говорили лікарі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Жінку випустили з ванною кімнати та взяли кров на перевірку. У жінки коронавірус не виявили.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві екстрено госпіталізували прибулу з Італії українку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ляшко розповів, коли буде введено карантин в Україні через коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що коронавірус дістався до Грузії – єдиного пацієнта з зараженням помилково випустили з лікарні