У Грузії стався неприємний інцидент – в одній з лікарень помилково випустили з карантину хворого на коронавірус пацієнта-іноземця. Чоловік-іранець вийшов з ізоляції і навіть встиг поспілкуватися з журналістами, коли його терміново повернули в стаціонар. Більше того, перед камерами він виступив з подячною промовою на адресу грузинської медицини, повідомляє "Радіо Свобода".

"Дякую моєму лікарю Ніні. Вона хороша жінка, доброзичлива, прекрасний лікар. Спасибі велике системі безпеки Грузії і поліцейським з літака", - іноземець прочитав з папірця підготовлену промову. Однак, закінчити подяку йому не дали – хворого терміново повернули в карантин. Журналістам лікарі заявили, що чоловік не здоровий і швиденько відправили його назад в стаціонар. За офіційною інформацією, зараз у Грузії підтверджений тільки один випадок зараження страшним китайським коронавірусом. Всього ж у світі налічується 83 867 інфікованих. З них 2 867 осіб померли і 36 686 – вилікувались.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавіруса в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.