Коронавірусом з Китаю заразився депутат французької Національної асамблеї парламенту. Про це повідомляє радіо France Bleu.

Повідомляється, що він перебуває у відділенні інтенсивної терапії з проблемами дихальних шляхів. Депутат останній раз був присутній на зборах парламенту 25 лютого.

Також коронавірус виявили у працівника парламентського буфету. Він знаходиться на домашньому карантині.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський оглянув санітарний вертоліт МІ-8МТВ-1, який відтепер будуть використовувати рятувальники на Полтавщині. Отже, вертоліт обладнаний спеціально для транспортування українців, які можуть стати інкубаторами коронавірус.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як наголошується, вертоліт, який оглянув Зеленський, оснащений ізоляційної капсулою, біозахисними комплектами (костюми, медичні рукавички, респіратори), дезінфекційним душем, спеціальним модулем, в якому фіксується індивідуальна капсула з пацієнтом під час перельоту, та усіма необхідними реанімаційними засобами і обладнанням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інфікованих коронавірусом українців будуть "упаковувати" в капсули і піднімати в повітря.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський пояснив, чому українку залишили в Ухані.

Також Знай. ua писав, що в смертельні обійми коронавіруса потрапили десятки людей просто у відкритому морі.