Депутат міського зібрання Вуглегірську, Сахалінська область Іван Жила був схоплений при спробі крадіжки продуктів, у тому числі й банки ікри, з місцевого супермаркету.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Працівники магазину стверджують, що помітили значну нестачу ікри лосося - близько 200 банок. Через це у торговій точці почали внутрішнє розслідування, перевірили співробітників і камери спостереження. Врешті-решт підозра впала на одного з постійних відвідувачів магазину.

Жила заходив у супермаркет декілька разів на день. У магазині стверджують, що окрім ікри, чоловік також брав інші товари, особливо полюбляв дорогі шоколадки, а при затриманні у нього знайшли навіть неоплачений лимон.

Депутат повадився красти ікру в супермаркеті, фото uglegorsk.news
Депутат повадився красти ікру в супермаркеті, фото uglegorsk.news

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спійманий за руку, депутат заявив, що це був його перший злочин, а вкрадені товари він збирався передати сиротам.

Іван Жила працює в охоронній компанії і є депутатом міського зібрання від КПРФ. Після інциденту, в охоронній фірмі повідомили, що чоловік в них більше не працює.

"Коли Жилу взяли на гарячому, він не відпирався. Сказав, що вкрав для дітей-сиріт. І поклявся, що ця крадіжка була єдиною. Ну а ми подивилися по камерах: виявилося, це було дуже часто. Взагалі ж він працює в охоронному агентстві «Алекс-А», послугами якого користується наш магазин. Дуже неприємно: той, хто нас оберігає, у нас же і краде. Я коли озвучила цю інформацію співробітникам магазину, всі були просто в шоці: хто б міг подумати на цю людину", - розповідають у магазині.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше український мер зізнався, що вже давно не крав.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Крав, краду і буду красти! Легендарний гурт гостро висміяв політиків.

Також "Знай.ua" писав, "Обережно! Депутат-барига!": в мережі розказали, чим відзначився нардеп Михайло Поживанов і куди його посилати.