Тіло підлітка з простреленою головою знайшли співробітники Росгвардії в Колпіно на сходовій клітці одного з будинків. Попередньо, вбивший дитину з мисливської рушниці чоловік забарикадувався в квартирі. Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Так, силовики взяли штурмом квартиру, поряд з якою був знайдений убитий підліток.

Убитий підліток Влад Байдак, Telegram

Всередині вони нікого не виявили. Попередньо, квартира може належати судді касаційного суду.

Син судді, який знаходився в квартирі, втік з місця продії. Зараз його шукають співробітники МВС. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах. Також разом з хлопцем в квартирі знаходилася його сестра.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Син судді приблизно того ж віку, що і загиблий в Колпіно підліток. Вони були знайомі один з одним і гарно спілкувалися. СК порушив кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Артем Саяпін, Telegram

Коли співробітники СОБР увійшли до квартири судді, її господар разом з дружиною вже прибули на місце події. Вдома в той вечір залишалися двоє їх дітей - син і донька.

На місці події працюють криміналісти.

Син судді і убитий вночі підліток були кращими друзями. Про це повідомили їх спільні знайомі.

Обох хлопців описують як добрих і абсолютно мирних. Що саме сталося між ними - поки не ясно. Зараз сина судді шукають поліцейські. Хлопчика не можуть знайти вже близько 12 годин.

Сина колпинского судді 14-річного Артема Саяпина затримали в Пушкіні. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Хлопець може бути причетний до загибелі свого кращого друга – Влада Байдака. Вночі його тіло знайшли в під'їзді багатоповерхівки, де знаходиться квартира судді.

Артем Саяпін, Telegram

Син судді Артем Саяпін міг випадково застрелити свого кращого друга. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Хлопці разом відзначали день народження їх однолітка. За даними джерела, Артем вирішив похвалитися рушницями батька — ІЖ-18 і ІЖ-81. І жартома скерував одне з них у бік Влада Байдака. Пролунав постріл.

Як пізніше суддя пояснив поліцейським, він залишив у стовбурі один з патронів після полювання. Де зберігалися рушниці і як опинилися в руках дитини, зараз з'ясовується. Після трагедії Артем Саяпін захотів позбавитися від тіла, але кинув його в під'їзді. Наряд в результаті викликав батько одного з гостей вечірки, якому син подзвонив на емоціях і розповів про те, що трапилося.

Також сусіди колпинского судді розповіли про події, які відбувалися в їх будинку вночі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що суд пом'якшив міру запобіжного заходу для співробітника патрульної поліції Харкова Андрія Бондарця, який поранив пасажира автомобіля Subaru Forester.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві у своїй квартирі співробітник поліції розстріляв з травматичного пістолета посуд.

Також "Знай.ua" писав, що між двома чоловіками стався конфлікт через меблів, який закінчився стріляниною і поліцією.