Величезний палаючий метеорит впав в Індії 5 березня. Небесне тіло зафіксували в окрузі Газіабад.

За свідченнями очевидці, метеорит вибухнув прямо перед тим, як вдарився об землю. Сильний вибух і потужне полум'я викликало паніку серед місцевих жителів.

Аби загасити вогонь мешканці з околиці намагалися поливати камінь водою. Проте метеорит продовжував тліти навіть після таких процедур.

Кілька жителів повідомили, що перед тим, як небесне тіло приземлилося на землю, вони в небі бачили три палаючі об'єкти. Однак, вочевидь до земної кори долетів лише один камінець.

Зараз на місці падіння працюють науковці, аби встановити звідки "цей гість" прилетів до Землі.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Попередньо відомо, що вчені з Індії важають, що загадковий об'єкт, який впав з неба, – це натрій. Тим часом зразки таємничої небесної речовини були взяті для подальшого дослідження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стало відомо, що саме метеорит доставив на Землю найдавнішу речовину у Всесвіті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", подорож з Землі на Місяць може тривати набагато менше. В NASA шукають можливість дістатись Місяця швидше.

Також "Знай.ua" писав, що вчені відкрили нову планету біля найближчої до Сонця зірки.