Папа Римський Франциск рекомендував священикам відвідати лікарні з інфікованими, а також підтримати медичних працівників.

Папа Римський закликав священників відвідати лікарні з зараженими коронавірусом COVID-19 парафіянами. Про це повідомляє Mirror.

У вівторок 10 березня у Ватикані перед Святою Месою в "Домі святої Марти" Папа додав до молитви за хворих заклик до священиків приносити Святе Причастя зараженим на коронавірус та підтримувати медичних працівників у виконанні їхніх обов’язків.

Папа Франциск, насамперед, нагадав, що відправляє це богослуження за всіх, кого заторкнуло захворювання коронавірусом і за тих, хто піклується про хворих, висловлюючи їм добрі побажання.

"Помолімось до Господа також і за наших священиків, щоб вони мали відвагу вийти й піти до хворих, несучи силу Божого Слова та Євхаристію й підтримували медичних працівників і волонтерів у роботі, яку вони виконують", - додав Папа Римський.

Папа Франциск кашляє під час служби, скрін з відео mirror

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, через спалах коронавірусу в Італії, Папа Римський Франциск вперше провів недільну проповідь по відеотрансляції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Папа Римський Франциск захворів після зустрічі з прихожанами в Італії

Також Знай.ua писав, карантин в Італії обернувся спорожнілим Римом і величезними чергами в супермаркетах