Незвичний спосіб підвищити впевненість у собі вигадав і реалізував 26-річний Донні — він перетворив себе в смурфика. Хлопець забив своє тіло блакитною фарбою, щоб повеселитися і підвищити самооцінку.

Колишній водій вилочного навантажувача з канадського міста Торонто, провінція Онтаріо, забив своє тіло блакитною фарбою. 26-річний Донні Снайдер розповів, що почав перефарбовувати свою шкіру в бірюзовий колір у 2017 році. Тоді сестра-татуювальниця забила йому частину ноги. Снейдеру, який живе в автобусі і займається продажем саморобних сережок, дуже сподобався відтінок його нової наколки.

Донні Снайдер, фото: instagram.com/trism_driver
Донні Снайдер, фото: instagram.com/trism_driver

В результаті чоловік вирішив покрити все тіло цієї фарбою, оскільки вважає такий вигляд естетичним, а колір — прекрасним. Крім того, йому подобається привертати увагу. Снайдер показує процес фарбування свого тіла в Instagram-акаунті. Канадець стверджує, що завдяки татуюванню він став впевненим в собі, а його незвичайний зовнішній вигляд викликає підвищений інтерес у навколишніх.

"Я хотів зробити щось цікаве і, можливо, змусити кого-небудь посміхнутися. Нам дано лише одне життя, чому б не повеселитися? Протягом декількох років я вів ізольований спосіб життя і придушував свої творчі пориви зі страху і відсутності впевненості в собі. Тоді я був дуже нещасним. Але в якийсь момент я втомився ходити по колу і ховатися від людей. Я почав жити по-новому, так, щоб відчувати себе щасливим", - говорить він. Донні Снайдер

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Донні Снайдер, фото: instagram.com/trism_driver
Донні Снайдер, фото: instagram.com/trism_driver

Водночас канадець не дозволяє негативних висловлювань щодо свого вигляду. Снайдер зазначив, що друзі звикли до його незвичайного кольору шкіри. Однак його матері потрібно було більше часу, щоб прийняти новий образ сина.

"Я відчуваю, як після тривалого застою я починаю поступово наповнюватись енергією. Тепер мені здається, ніби я можу стати трильйонером або переїхати жити на Марс. Ну або як мінімум полагоджу свій автобус і продовжу продавати сережки". Донні Снайдер

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель забила очі чорною фарбою та осліпла, на це страшно дивитися

Як повідомляв портал "Знай.ua", стіни з людських кісток — у Бельгії натрапили на моторошну знахідку

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі