Журналістка Радіо Свобода, за спиною якої багаторічний досвід, Ніна Давлетзянова потрапила у вкрай гучний скандал, а також була звільнена. А виною стали нібито сексуальні домагання до її колеги, молодшого на 20 років.

Про це повідомили ряд іноземних ЗМІ.

Відтак, як відзначається, молодий 25-річний журналіст вирішив, що його колега за дуже багато приділяє йому уваги, а тому вирішив поскаржитися для керівництва радіостанції.

"Молодий співробітник вирішив, що Ніна занадто захопилася зі своїми знаками уваги. І поскаржився на неї керівництву "Радіо Свобода" в США. Там було прийнято рішення розірвати з журналісткою договір в односторонньому порядку", - йдеться в повідомленні.

Ніна Давлетзянова, фото: Facebook
Ніна Давлетзянова, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Щоправда, наразі журналістка, яка пропрацювала у ЗМІ понад 5 років, заявила, що буде добиватися справедливості через суд, адже це наклеп.

"Ніна здаватися не збирається, вона буде домагатися вибачень і відновлення на роботі в суді. Керівництво радіостанції і сам Порваткін від коментарів відмовилися", - підкреслюється у ЗМІ.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель забила очі чорною фарбою та осліпла, на це страшно дивитися

Як повідомляв портал "Знай.ua", стіни з людських кісток — у Бельгії натрапили на моторошну знахідку

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі