У Росії в одній зі шкіл Амурського краю старшокласник вистрілив з пневматичної зброї у двох дітей. Трагедія сталася в населеному пункті Вільний у середу, 11 березня, повідомили в регіональному управлінні МВС РФ.

Так, шкільний лікар розповіла, що до неї звернулися двоє учнів шостого і восьмого класів з пораненнями. За словами дітей, 18-річний учень вистрілив у них в шкільній роздягальні.

школярі, фото GettyImages
школярі, фото GettyImages

За даним фактом порушено кримінальну справу за хуліганство, а щодо стрілка обрано міру примусу – зобов'язання про явку.

Пізніше з'ясувалося, що хлопець, який стріляв – сирота, а зброю він, швидше за все, придбав самостійно на соціальні виплати. Варто відзначити, що в школі молодика позитивно характеризують. Колись він навіть врятував людей з пожежі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що киянин пустив кулю в друга через меблі, з'явилося відео розбірок.

Як повідомляв портал Знай.uа, в російському Колпіно 14-річний син судді всадив кулю в найкращого друга.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві співробітник поліції розстріляв з травматичного пістолета посуд, а потім вистрибнув у вікно.