У відомій студії CD Projekt RED, яка подарувала світу прекрасну трилогію "Відьмака", а також веде розробку над однією з найбільш очікуваних ігор – Cyberpunk, заявили, що вони планують створити новий витвір ігрового "мистецтва". І нею буде гра у всесвіті " The Witcher" Проте, вона не буде продовженням Wild Hunt, тому у своїй назві не міститиме цифру 4.

Чи буде це якийсь новий сюжет про Ґеральта, або ж навіть головний герой зміниться — невідомо. Однак, частина команда вже почала роботи над нею, але основний штат усе ще допрацьовує Cyberpunk 2077.

Ведьмак 3
Ведьмак 3

"Ми вже почали роботу над наступною однокористувацькою грою, створили майже фінальний концепт, який чекає свого часу для повноцінної розробки. І вона потроху запускається. Моментально після закінчення роботи над Cyberpunk 2077 ми збираємося взятися за таку гру. У нас є два світи й у них ми хочемо створювати ігри, тому всі заплановані проєкти так чи інакше пов’язані з Witcher або Cyberpunk", - сказав Генеральний директор CD Projekt RED Адам Кічінський.

Варто зауважити, зайнятися повноцінною розробкою нового проекту студія планує одразу після випуску Cyberpunk 2077.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, що Cyberpunk 2077 переноситься: найочікуваніша гра 2020 року зриває дату виходу

Як повідомляв портал Знай.uа, Comic Con Ukraine 2020 їде до Києва та прихопить із собою "Відьмака": дати, ціни і програма

Також портал Знай.uа писав, українські відьми в XXI столітті: як у судах вирішують справи з чаклунством