Російських поліцейських, що працювали в московському кримінальному розшуку району Щукіно, звільнили після оприлюднення їх фотографії на фоні мертвих тіл у морзі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"В ході перевірочних заходів була виявлена фотографія начальника карного розшуку відділу МВС Росії по району Щукино р. Москви майора поліції В'ячеслава Горнеева та його підлеглої оперуповноваженого того ж відділу лейтенанта поліції Тетяни Пуришевої на тлі тіл померлих людей. За наявною інформацією, фотозйомка проводилася в одному з патологоанатомічних закладів столиці", — стверджують у поліції.

На зловістному фото можна побачити чоловіка і жінку, що позують біля декількох оголених тіл, на яких чітко видно слідт розтину.

Обережно! Фото містять шокуючий матеріал.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Копи зробили селфі у морзі, фото Telegram
Копи зробили селфі у морзі, фото Telegram

Також у відставку підуть декілька людей з вищого керівництва поліції: полковник МВС Олексій Коріненко і полковник поліції Іван Понятойкин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві копи поставили на коліна активістів через блогерку з Росії: ганебне відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з люка стирчать людські пальці: в Києві поліцейські дістали з каналізації голого чоловіка.

Також "Знай.ua" писав, що російські поліцейські роздягли чоловіка в метро.