Армія США під час повітряних ударів в Іраку у п'ятницю, 13 березня, міг загинути іранський генерал Корпусу вартових ісламської революції Сіаманд Машхадані.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що військовий був убитий під час нападів на п'ять місць складів озброєння "Катаїб Хезболла", які США застосували у відповідь на ракетний удар. Про це передає JP.

Згідно з інформацією, Машхадані загинув під час авіаударів американців. Відомо, що він був офіцером Кудс, в тому ж самому підрозділі, який колись очолюв Касем Сулеймані.

Іракський чиновник повідомив журналістам, що генерал був убитий недалеко від міста Джуфр-ес-Цукор, який розташований на північ від Кербели. Імовірно, чотири інших члена Сил Кудс також були вбиті. Під час авіаударів вони перебували в командному пункті Катаїб Хезболла.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, депутат іранського парламенту Ахмад Хамза запропонував 3 млн доларів винагороди за вбивство Дональда Трампа.

Як повідомляв портал Знай.uа, Туреччина завдала удару по аеродрому, який належить силам режиму Башара Асада, в районі Нейраб провінції Алеппо.

Також портал Знай.uа писав, що посольство Сполучених Штатів Америки в Багдаді потрапило під ракетний обстріл 16 лютого.