У Великобританії грабіжник-невдаха вирішив обнести нічний клуб, однак злякався жінку-бармена та сів за ґрати. Про це повідомляє "Корреспондент".

Так, Люк Джонс був героїновим наркоманом, і залежність штовхнула його на злочин. Для того, щоб добути гроші на заборонені речовини, простого заробітку було недостатньо, і хлопець зважився на пограбування. В якості цілі він обрав нічний клуб.

Хлопець придбав зброю та лижну маску, розрахував, в яку ніч в клубі не буде людей і виждав момент. Залетівши в приміщення Джонс наказував усім лягти обличчям на підлогу і закрити очі. Однак, своїм занадто підвищеним тоном Люк налякав жінку-бармена. Вона запанікувала й почала плакати.

Люк дізнався в дівчині свою знайому і кинувся її втішати. Гроші в касі залишилися недоторканими, замість цього хлопець вхопив налякану дівчину і навіть зняв маску, щоб вона його впізнала. У результаті, жінка заспокоїлася, а горе-грабіжник просто пішов без здобичі в кишенях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також наголошується, що в клубі знаходилися камери спостереження і обличчя грабіжника потрапило в кадр. Копи швидко вирахували підозрюваного і заарештували його. Тепер Люк відправиться у в'язницю на 8 років.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пограбували киянку на очах у байдужих перехожих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві парочка заробітчан пограбувала таксиста Über.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві небайдужі громадяни затримали двох чоловіків, які вкрали мобільний телефон у дівчини.