У розпал пандемії коронавіруса в Італії та Іспанії пройшов зворушливий флешмоб. Люди масово вийшли на балкони і оплесками висловили свою подяку лікарям, які борються з інфекцією коронавіруса Covid-19.

Про це повідомляє ВВС. В мережі з'явилось відповідне відео. На кадрах видно, як люди визирають у вікна і стоять на балконах, плескаючи в долоні. Таким чином італійці та іспанці вирішили показати свою вдячність медикам, котрі щодня рятують життя інфікованих пацієнтів.

Захисник мадридського "Реала" Серхіо Рамос опублікував в Twitter відеозапис своєї участі у флешмобі:

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, на 16 березня кількість заражень коронавірусом досягла по всьому світу 167 392 випадків. Про це свідчать дані South China Morning Post.

За минулу добу кількість хворих коронавірусом збільшилася на 10 996 випадків. Кількість летальних випадків збільшилася до 6 503 (670 за добу).

Після Китаю на другому місці за захворюваностю коронавірусом опинилася Італія . Тут за добу коронавірусом заразилися 3 590 осіб, всього 24 747 випадків. З них 1809 - летальні (368 за добу).