Мешканка американського міста Стерлінг в штаті Вірджинія Робін Лаулер виграла один мільйон доларів у свій день народження. Про це пише UPI.

У день народження, 5 березня, американка придбала в магазині квиток моментальної лотереї. Коли вона стерла захисний шар, то побачила, що стала володаркою одного мільйона доларів.

Парасолька з грошима
Парасолька з грошима, chtokomupodarit.ru/

За умовами лотереї переможець може отримувати виплати частинами протягом кількох років або ж взяти виграш відразу, але втративши при цьому енну суму.

Спочатку Лаулер порахувала, що виграла лише шістсот доларів, проте через мить їй стало відомо, що вона виграла головний приз - мільйон доларів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Я остовпіла, - сказала Лаулер. - Я подивилася на квиток і вигукнула: "Що це?"".

Виграш у лотереї в Таїланді, фото: golos.ua
Виграш у лотереї в Таїланді, фото: golos.ua

За умовами лотереї, переможець може отримати гроші лише по частинах, які будуть виплачуватися протягом тривалого періоду. Якщо переможець захоче забрати гроші відразу, то у цьому випадку йому потрібно відмовитися від частини виграшу. Лаулер вибрала останній варіант і знайшла 601,7 тисячі доларів. З цієї суми їй доведеться виплатити податки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Білл Ґейтс покидає Microsoft. Багатій залишає посаду в правлінні, щоб зосередитися на своїй благодійній діяльності.

Як повідомляв Знай.uа, українська бабуся вибила "хедшот" в прямому сенсі слова, ось він новий чемпіон Counter-Strike.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.