В соціальних мережах розповсюджується відео, зняте, імовірно, в італійському місті Мілан. На записі зафіксовано місцеву лікарню, в якій розташовані хворі на респіраторні захворювання. Найбільш імовірно, що на відео показана поточна криза з пандемією коронавірусу на півночі Італії. Місць для пацієнтів недостатньо, багато хто з хворих підключений до апаратів штучної вентиляції легень.

Роликом поділилися багато разів у соціальній мережі Twitter.

Також на відео можна побачити медиків у захисному спорядженні. Стан хворих досить різний, дехто практично непритомний, інші знаходять сили привітатися з оператором.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відео дозволяє оцінити масштаб епідемії. Через коронавірус до італійських лікарень було направлено забагато хворих одночасно, і медичного персоналу та необхідного обладнання було недостатньо.

Саме нестача місць у медичних закладах і широке використання надзвичайно цінних в умовах епідемії апаратів штучної вентиляції легень і створюють тяжку атмосферу відео.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

У соціальних мережах підкреслюють, що це відео має бути вагомим аргументом проти тих, хто схильний недооцінювати небезпеку загрози коронавірусу.

Нагадаємо, раніше дружина Шахова захворіла на коронавірус - ЗМІ повідомили, у якому стані родина нардепа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео.

Також "Знай.ua" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає на українців.