Кумедний випадок стався в Китаї – хлопець на ім'я Су Му, давно мріяв про собаку купив біля дороги вихованця у продавав цуценят з коробки чоловіки. Продавець запевнив, що песик породи тибетський мастиф, так що Го не було ніяких сумнівів – він притягнув тварину додому. Хлопець, нічого не підозрюючи, виховував цуценя як собаку і годував відповідною їжею. Цуценя рос, але все менше схожий на собаку – не виляв хвостом, не гавкав і взагалі вів себе не по-собачому.

Коли тварина вымахало і стало більше господаря, за зовнішнім виглядом стало зрозуміло, що ніякий це не мастиф. Тоді-то Су Му нарешті задумався, що його вихованець зовсім не собака, але продовжував тримати його в себе і доглядати з ним. Минав час, "пес", який насправді був ведмедем, продовжував зростати і вимахав 1 метр в холці і 200 кг вагою. Як не дивно, тварина обожало фрукти, особливо кавуни, якими його годували. У підсумку, через два роки господар почав думати, що ж йому робити з вихованцем.

Тибетський мастиф, ілюстративне фото - Getty Images
Тибетський мастиф, ілюстративне фото - Getty Images

Віддати ведмедя в зоопарк не було можливим, так як для цього потрібні були документи, що їх звичайно ж немає. Тоді Су Му звернувся в бюро по захисту лісів, там йому допомогли зробити документи на ведмедя і обстежили тварину – мишко виявився здоровим. Зараз клишоногого забрали в центр захисту дикої природи, де вирішать його долю. Ведмедя чи відпустять жити в дику природу, або прилаштують у зоопарк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, дніпряни повстали проти скандального цирку братів Гертнер.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Києві популярний ТЦ зганьбився через папуг.