Арбітр з Північної Македонії Міхаела Капсарева, яка має освіту медичної сестри, під час паузи в гандбольному чемпіонаті країни вирішила допомогти в боротьбі з коронавірусом.

Тепер ефектний гандбольний рефері працює медсестрою у хірургічному відділенні міської лікарні Скоп'є. Про це повідомляє 24rakomet.mk.

"Як медичний працівник, я поважаю всі заходи по боротьбі з коронавірусом, що введені в країні. Отримую багато дзвінків від гандболістів і гандболісток – всі бояться і звертаються за порадою. На додаток до відомих рекомендацій уряду я раджу всім їсти здорову їжу, щоб ваш імунітет не знизився", – розказала Капсарева.

Дівчина також розповіла, що в лікарні, в якій вона працює, одна палата вже закрита і зарезервовано для пацієнтів, яких лікуватимуть від коронавірусу, якщо буде заповнена державна лікарня.

Міхаела Капсарева, фото:zrkvardar.mk
Міхаела Капсарева, фото:zrkvardar.mk

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще