Моторошне вбивство, яке сколихнуло усю Росію, сталося у Москві. Відтак, місцевий мешканець зарізав власну дружину, а також лишив життя її батьків.

Про це повідомляє ряд іноземних ЗМІ.

Як відзначається, резонансний злочин стався в районі Волоколамського шосе, що на півночі Москви. Саме там, за попередніми даними, чоловік зарізав дружину і батьків дружини.

Російські поліцейські, фото: Getty Images
Російські поліцейські, фото: Getty Images

Варто зауважити, що жорстоке вбивство сталося на очах дітей - 3 і 8 років – зловмисник їх не зачепив. Повідомляється, що підозрюваний не знаходився в стані алкогольного сп'яніння, але перед трагедією прийняв якісь лікарські препарати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Водночас після свого злочину чоловік самостійно зателефонував в поліцію та повідомив про вбивство. Зараз на місці події працюють правоохоронні органи

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові ВАЗ, фура і Opel не поділили дорогу - п'ятеро покалічених людей відкачують в реанімації

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві парочка заробітчан пограбувала таксиста Über.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві небайдужі громадяни затримали двох чоловіків, які вкрали мобільний телефон у дівчини.