З'явилася інформація, що 7-річний хлопчик з Аргентини через свою матір передав президенту послання з проханням про додавання зубної феї до переліку звільнених від карантину працівників. Про це написала мати дитини на сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Шановний Альберто Фернандес, хочу запитати у вас: може зубна фея також бути звільнена від карантину? У Хоакіна щойно випав перший молочний зуб, і ми не знаємо, чи можемо залишити їй листа (так як зуба знайти не можемо). Не хочемо, щоб у зубної феї були проблеми або щоб її затримала поліція", — написала вона.

Прохання від хлопчика, скріншот Twitter

У свою чергу, глава держави Фернандес відповів на прохання і заявив, що зубну фею додали в перелік "суттєво необхідних працівників".

"Сесіліто! Зубна фея може залишати винагороди за зуби, що випали, оскільки вона не підлягає діям карантину. Втім решта з нас — підлягають… Хоакім повинен залишити зуб під подушкою і потім насолоджуватися своєю нагородою", — відповів аргентинський лідер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відповідь президента, скріншот Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина президента України Володимира Зеленського Олена негайно звернулася до українців з-за коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.ua", киянам показали, як їх діти розважаються на карантині.

Також "Знай.ua" писав, що відбувається в Україні та світі під час пандемії коронавіруса.