Президент Ізраїлю Реувен Рівлін започаткував дуже милу традицію: він читає казки дітям, щоб заспокоїти їх і дати можливість батькам перепочити.

Відповідне відео було викладене на YoyTube каналі президента.

Поки що президент Ізраїлю прочитав лише одну казку, проте наприкінці останнього ефіру він сказав: “До зустрічі наступного тижня”, що гарантує продовження читання книжок дітям. Було прочитано книжку “Здається квартира” ізраїльської авторки Леї Голдберг.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Ця книжка є класикою для дітей в Ізраїлі близько 50 років. Казка розповідає історію про будинок населений різними антропоморфними тваринами. Одного дня містер Мишка зникає, а тому жильці шукають нового сусіда. Через низку інтерв'ю жителі зустрічаються з ненавистю, расизмом, страхом і образами. Зрештою, приходить Голуб, який допомагає усім знайти любов і доброту у серці.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ізраїль, як і велика кількість інших країн у світі, на карантині, що означає, що діти постійно перебувають разом з батьками вдома без можливості активно гуляти на вулиці або спілкуватись з однолітками. Саме тяжкість такої ізоляції й хотів полегшити президент Ізраїлю Реувен Рівлін.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше киянам показали, як їх діти розважаються на карантині, - "Мозок на асфальті – найкращий варіант".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зіркові батьки розповіли, як розважають дітей під час карантину.

Також "Знай.ua" писав, як не збожеволіти з дітьми на карантині - двічі мама і психолог "Від пацанки до панянки" поділилася секретами.