Співробітники поліції влаштували для жителів іспанського міста Альгайда, що на острові Майорка, яскравий імпровізований концерт. Так, просто на вулиці поліцейські виконали дитячу пісеньку, щоб підняти людям настрій у коронавірусний карантин. Про це пише місцеве видання Diario de Mallorca.

Кілька днів тому правоохоронці під час патрулювання вулиць включили сирени, щоб привернути увагу мешканців будинків поблизу. Вони запитали, чи не проти люди з ними заспівати.

Один з поліцейських почав награвати на гітарі, а решта співали відому іспанську дитячу пісеньку "En Joan petit quan balla" ("Коли танцює маленький Джон").

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє видання, насправді поліцейські анонсували "концерт" за кілька днів до того в соцмережах, тому для більшості людей він не став несподіванкою.

До речі, схожі виступи правоохоронці організували і в інших містах Іспанії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макгрегор підтримав Італії у боротьбі з коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, коронавірус влаштував масштабний хаос у світі, що відбувається в країнах під час пандемії.

Також портал Знай.uа писав, як коронавірус "відродив" Венецію.