В Італії, де коронавірусу масово почав "викошувати" населення, вже другий день поспіль знижується кількість людей, які померли через поширення інфекції SARS-CoV-2.

Про це повідомляє ряд іноземних видань.

Відтак, за останні 24 години в країні зафіксували 601 випадок смерті від викликаних коронавірусом ускладнень. Водночас, у попередній день померла 651 особа, а ще раніше – 793.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Окрім цього, зменшується і кількість нових хворих. За останню добу їх зареєстрували 3780, тоді як напередодні – 3957, а ще днем раніше – 4821. За останню добу в Італії вилікувалися 408 пацієнтів, а з початку епідемії – 7432.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Варто зауважити, наразі число інфікованих коронавірусом у світі перевищило 330 тис. З них понад 170 тис. - в Європі.

"14 510 летальних випадках по всьому світу, з яких понад 8 тисяч припадають на Європу. Найменша кількість випадків зараження і смерті від COVID-19 на даний момент зареєстровано в Африці: всього 990 випадків зараження і 23 летальні випадки", - повідомляє ВООЗ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський показав промінь надії через коронавірус в Італії - "На тисячу менше".

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікований COVID-19 нардеп Шахов заявляв про фейковість вірусу напередодні зараження.

Також "Знай.ua" писав, що в "Барселоні" перший випадок зараження коронавірусом.