З російської столиці прийшли новини про те, що мати відомої ведучої Ксенії Собчак Людмила Нарусова, яка також займається політичною діяльністю, попала до лікарні в Комунарці (селище, що входить до складу Москви).

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Людмила Нарусова, скріншот: YouTube
Людмила Нарусова, скріншот: YouTube

Повідомляється, що Людмила Нарусова потрапила до лікарні після того, як відчула нездужання. Зараз жінка проходить усі необхідні обстеження. В клініку Людмилу Борисівну привезли просто з села Гірки. Рішення самоізолюватися сенатор прийняла самостійно, так як спілкувалася з людьми, які приїхали з-за кордону, і могла потрапити до зони ризику.

Людмила Нарусова, скріншот: YouTube
Людмила Нарусова, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жінка лежить у палаті на третьому поверсі, її стан лікарі оцінюють як стабільний. Приступаючи до обстеження, насамперед медики взяли у неї проби на коронавірус. До речі, буквально кілька днів тому в Комунарку приїжджала Ксенія Собчак, щоб зняти сюжет про те, як у Москві борються з коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, користі, як від коронавірусу — звернення Путіна обвалило курс рубля.

Як повідомляв Знай.uа у Москві "загони Путіна" намагалися зробити з Навального млинець, але вийшло грудкою.

Знай.uа писав, "Це не двійник, а трійник" – у мережі регочуть над скафандром Путіна в лікарні з коронавірусними хворими.