У Мережі з'явилися фотографії базару в Ухані, з якого почався спалах смертоносного Covid-19. Виглядає це місце "вражаюче". Повна антисанітарія, жива птиця, якій дозволено випорожнюватися куди заманеться (сидить просто на кошику з овочами). Живі жаби і тут же - немите відро з жаб'ячими тушками, які обробляютьсяна замовлення покупця. На продавцях - брудні нейлонові рукавички. Брудні електронні ваги. Неохайний зовнішній вигляд всіх торговців. Перераховувати всіх "вершників Апокаліпсису" тут - можна збитися з рахунку. Не дивно, що в таких умовах народилося страшне захворювання, яке зараз тримає в тривозі весь світ.

Колиска коронавіруса у всій красі

Варто сказати, що у людини виробився певний імунітет до вірусів, які переносять з тваринами. Чого не скажеш про ті інфекції, які "дістаються" нам від диких звірів. У китайців в їжу йде все - від жаб і комах до кажанів. Тому виникнення коронавіруса в принципі, було закономірним.

Висновки робіть самі. Бережіть себе і своїх близьких, мийте руки з милом, і, що найважливіше - #StayHome.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, карантин затиснув в лещатах долю випускників, ЗНО-2020 під великим питанням — що буде далі.

Як повідомляв Знай.uа львів'ян пустять до Бога, але тільки в масках.

Також Знай.uа писав, швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині заробили кіоски Corona Drive In. В Європі тепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини.