В Індії для боротьби з наслідками пандемії коронавірусу Covid-19 оприлюднено пакет стимулюючих заходів в обсязі 1,7 трлн індійських рупій ($22,6 млрд).

Ці стимули повинні підтримати бідні верстви населення, працівників і всіх тих, хто потребує допомоги. Про це заявила міністр фінансів Індії Нірмала Сітхараман, передають місцеві ЗМІ.

Заходи підтримки включають в себе виплати найбільш постраждалим верствам населення. Так, протягом наступних місяців уряд буде щомісяця виділяти по 5 кг рису або пшениці на сім'ю, літні громадяни, вдови та люди з інвалідністю отримають одноразову виплату в 1 тис. рупій, а фермерам буде виділено по 2 тис. рупій. Крім того, уряд забезпечить страхове покриття на суму 5 млн рупій для медперсоналу.

коронавірус в Індії, фото gettyimages
коронавірус в Індії, фото gettyimages

Як відомо, з 25 березня набуло чинності рішення уряду Індії про введення карантину. Скасовано не тільки залізничне сполучення та міжнародні рейси, але і внутрішні рейси. Людям заборонено виходити з будинків, введено комендантську годину.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

коронавірус в Індії, фото gettyimages
коронавірус в Індії, фото gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Швейцарії та Німеччини почали масово робити швидкі тести на коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.uа, коронавірус в Іспанії став справжньою трагедією, знаходять покинутих мертвих пенсіонерів.

Також портал Знай.uа писав про статистику захворювань коронавірусом у світі.