Надзвичайний випадок стався в Америці, а точніше штаті Стаффордшир. Саме там від коронавірусу вилікувався 82-річний чоловік, якого родина вже збиралася похоронити та влаштувала траурне дійство.

Про це повідомляє іноземне видання The Mirror.

Відтак, як відзначається, Сида Ловенбері – так звати 82-річного пенсіонера, у якого напередодні виявили деменцію, з підозрою на коронавірус госпіталізували у місцеву лікарню. І вже після пройденого тесту з'ясувалося, що пенсіонер дійсно хворий на Covid-19.

Після цього родина чоловіка, спустошена цією інформацією, попрощалася з ним та почали готуватися до його похоронів:

"Це був величезний шок, і ми відразу подумали, що він не виживе. Я навіть зателефонував в дім опіки і подякував їм за те, що вони доглядали за ним цей останній рік. Ми були в траурі і почали готувати його похорони".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пенсіонер, який поборов коронавірус

Щоправда, медики не відпустили інфікованого на той світ та прописали йому потужний курс антибіотиків. В результаті, через чотири дні його виписали з лікарні, і наразі він повернувся до свого будинку для опіки.

"Це абсолютно диво, і ми не можемо повірити, що він його переміг. Ми були дуже здивовані, почувши, що його виписали. У нього не було проблем із диханням. Неймовірно було, що він здійснив таке чудотворне одужання", - розповів його 51-річний син Девід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин затиснув в лещатах долю випускників, ЗНО-2020 під великим питанням — що буде далі.

Як повідомляв Знай.uа львів'ян пустять до Бога, але тільки в масках.

Також Знай.uа писав, швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині заробили кіоски Corona Drive In. В Європі тепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини.