Стало відомо, що супермаркету довелося викинути продукти на 35 тисяч доларів через неадекватну жінку, яка увірвалася до магазину з криками про своє зараження коронавірусом і почала навмисне кашляти на товари. Про це повідомляє Telegram-канал Народний Ревізор.

продуктовий магазин, скріншот з відео
продуктовий магазин, скріншот з відео

Так, працівникам магазину під назвою Gerrity's в Пенсільванії довелося викинути товари і провести додаткову та ретельну дезінфекцію відділів.

"Менеджер інформував про те, що жінка зайшла до магазину та почала навмисно кашляти на свіжі продукти, а також у відділах випічки, м'яса та бакалії", - йдеться в повідомленні.

Слід зазначити, що порушницю затримали співробітники магазину і передали її місцевим правоохоронцям. До того ж, у жінки примусово візьмуть аналіз на смертельний коронавірус COVID-19.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Магазин, фото з вільних джерел
Магазин, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Бельгії місцева мешканка заразила коронавірусом свою власну кішку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в'їзд до Київа на час карантину через коронавірус поки не обмежать.

Також "Знай.ua" писав, що нардеп Дмитро Наталуха порівняв медиків під час пандемії коронавірусу з солдатами під час війни, а також закликав українців не виходити з дому.