У мережі Інтернет шириться відео, на якому можна побачити загибель чоловіка від нещасного випадку, спричиненого порушенням техніки безпеки у поводженні з вогнем.

Запис інциденту також поширило турецьке інформаційне агентство Ihlas News Agency.

Чоловік намагається розпалити дров'яну піч за допомогою бензину, однак це призводить до трагедії - вогонь перекидається на чоловіка, який спалахує немов смолоскип.

Характерно, що чоловік не вдається до звичайних засобів самодопомоги - не перекачується по підлозі чи не намагається струсити з себе полум'я. Можливо, це пов'язано з шоком, який пережила людина від надзвичайного термічного впливу.

Чоловік перетворився на факел після невдалого розпалювання печі, фото INA
Чоловік перетворився на факел після невдалого розпалювання печі, фото INA

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Де саме відбувся інцидент, не повідомляється. Джерелом відео скоріш за все є камери відеоспостереження. На записі також можна побачити дату трагедії - 10 грудня 2019 року.

Скоріш за все, чоловік загинув від отриманих опіків - судячи по відео, площа враження є несумісною з життям.

Попереджаємо! Відео містить сцену смерті людини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця відхрестилася від нещасного випадку в потязі "Київ-Бердянськ" – пасажир сам винен.

Як повідомляв портал "Знай.ua", замість опалення - лікарняне ліжко: налаштовував тепло вдома і отримав важкі опіки, деталі нещасного випадку.

Також "Знай.ua" писав, що відомий український письменник помер внаслідок нещасного випадку.