У часи карантину мати собаку - перевага, якій заздрять велика кількість людей. Плюшеві пси, пси з пакетів, бляшанок та іншого мотлоху - саме такі створіння “народжуються” в руках і головах європейців, які втомилися сидіти вдома і шукають найменшого приводу вийти на вулицю прогулятися.

Жінка з іграшковим псом, фото Facebook
Жінка з іграшковим псом, фото Facebook

Навіть в Італії та Іспанії, країнах із найсуворішим карантином у цілій Європі, власникам собак дозволяють на регулярній основі вигулювати власних псів. Поки собачники гуляють - сусіди заздрять. В Італії навіть зафіксували виникнення бізнес-стартапів з оренди пса.

Проте люди йдуть не лише на оплату можливості вигуляти собаку, але й брехню: в Інтернеті можна знайти фото та відео людей, які тримають на повідку несправжнього пса: іграшкового з тканини або ж саморобного з найбанальніших матеріалів - пакетів, палиць чи бляшанок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Адміністрація як Італії, так і Іспанії публічно засуджує такі жарти і каже, що це - не жарти, а правопорушення. На одному із найвідоміших відео про вигул несправжнього пса, знятого в одному з іспанських міст, чітко видно як дорослий чоловік тягне на повідку плюш, коли біля нього зупиняється поліцейська машина. Офіцери поліції щось кажуть чоловіку, і він кладе іграшку собі на руки і повертається до під'їзду.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський озвучив лякаючі сценарії по Covid-19 — "Наша медична система не витримає".

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки прихожан церкви на Закарпатті.

Також "Знай.ua" писав, що у США зафіксовано першу загибель немовляти з COVID-19.